nullAlt du behøver at vide om Laptops

Håber at få en ny bærbar? Er du klar over hvad du bør være på udkig efter? Hvis ikke, du er kommet til den perfekte artikel til at hjælpe dig. Dit valg af laptop kan være meget overvældende. Den følgende artikel vil hjælpe guide dig gennem købsprocessen.

Læs testimonials og anmeldelser forudgående at købe en bærbar computer. Nye laptops er skinnende, men det betyder ikke nødvendigvis, de er værd. Det er derfor, du skal se, hvad reelle købere siger.

Før du bruger nogen penge på en bærbar computer, bør du afprøve uanset hvilken model du er interesseret i at få. Mens batterilevetid og hukommelse er vigtige punkter, Husk at ergonomi er lige så vigtigt. Din bærbare computer bør være behageligt for dig at bruge.

Hvis du ønsker en ny laptop, tænke på både Windows og Mac-computere. Windows-baserede laptops er generelt billigere end Mac’er; grænsefladen på en Mac er dog at foretrække frem for nogle mennesker. Give både en prøve på din lokale butikker. Derefter komme online og se, hvis folk har skrevet anmeldelser om den, du gerne mest.

Størrelsen betyder noget, når det kommer til bærbare computere. Størrelser af laptops normalt spænder fra 13 inches til 17 inches målt diagonalt. Hvis du vil bruge en bærbar computer udelukkende, vil du ønsker en 17 tommer skærm. Hvis du vil slæbe laptop omkring en masse, kan en lysere 13 tommer skærm være bedst.

Lad ikke tanken om netbooks forvirre dig. Mens nogle mennesker anser en netbook til at være en bærbar computer, der er lille, det bare ikke rigtigt. Netbooks tillader simple internetbrug samt e-mail, men de mangler den kapacitet og magt er forbundet med en bærbar computer. Holde sig væk fra netbooks, når dit reelle behov er til en laptop.

Tænke på en plan for beskyttelse, når du køber en bærbar computer, hvis du har til hensigt at flytte det rundt en masse, da laptops gerne dette løb en højere risiko for skade eller ulykke. Balancere prisen på en plan for beskyttelse mod udgifter til reparation eller udskiftning af en beskadiget computer. Tjek betingelserne i garantien, før du køber.

En stor skærm er ikke det bedste valg, hvis du er interesseret i portabilitet. Det bliver tungere at bære rundt på så skærmen bliver større, især starter kl 17 tommer skærme. Den anden ulempe ved at en stor skærm bliver involveret batteriforbrug.

Hvis den bærbare computer, du vil synes at være uden for dit budget, ser på refurbs. Du vil få en stor pris, og du risikerer ikke meget, så længe du sikkert en god garanti på forhånd. De fleste udgør ingen problemer for deres ejere og sætte de bedste modeller inden for rækkevidde af alle.

Tænk på den mus, der fulgte med den bærbare computer. Der er mange indbyggede designs derude. Afhængigt af dine personlige indstillinger, kan du finde en bold mus, en mus knap eller track pad til at være den mest komfortable indstilling. Prøv forskellige tilføjelser senere, og starte med dem, som du vil bruge, og som de fleste.

Der er mange aspekter ved at erhverve en ny eller brugt laptop, at du behøver at vide om. Efter at have læst denne artikel, skal du have en grundlæggende forståelse af laptop funktioner. Tage, hvad du har lært og shop med tillid til din nye lapto

Leave a comment